
Рефрактометр для виноробства вина концентрації вимірювання алкоголю та цукру 0-25% vol і Brix RZ121
- Немає в наявності
595 ₴
- +380 (63) 966-82-89Для замовлення дзвоніть ↙ Lifecell
Портативний ручний рефрактомометр RZ121/RHW-25DATC для контролю цукристості напою, прогнозування концентрації алкоголю.
Компактний прилад буде корисний для виробників вина та інших алкогольних напоїв, дасть змогу визначити основні показники для виноробів. За допомогою рефрактомометра можна визначати вміст цукру та непрямо алкоголю на всіх етапах створення вина, починаючи з визначення ступеня дозрівання винограду.
Рефрактометр дає змогу дуже просто та швидко протестувати виноградний сік на вміст цукру (шкала від 0% до 40% Brix), а також вино непрямим методом на вміст алкоголю (шкала від 0% до 25%).
Використовувати рефрактометр дуже просто. Треба за допомогою піпетки, що йде в комплекті, відібрати невелику пробу досліджуваного соку або вина та розмістити її між двома призмами, після чого подивитися в окуляр на відбиті шкали. Різкість шкали настроюється за допомогою обертання ручки окуляра.
Ця модель рефрактомометра має можливість автоматичної компенсації температури (ATC) і тому жодних температурних коригувань виконувати не потрібно.
Прилад постачається в пластиковому кейсі. Також до комплекту входить пластикова піпетка для добору рідин, викрутка для калібрування приладу, тканинна серветка для очищення призм і типова інструкція для рефрактометрів англійською мовою.
Характеристики:
- Діапазон вимірювання заходи цукру: 0-32% за шкалою Брикса (Brix)
- Діапазон вимірювання вмісту алкоголю: 0-25% vol
- Ціна поділки: Brix — 0.2%, vol — 0.2 %
- Функція ATC — автоматичної компенсації температури в діапазоні 10-30 °C
- Зручний гумовий окуляр
- Розмір: 15.5 х 4 х 4 см
- У комплекті футляр, піпетка для взяття проби та викрутка для калібрування
- Ціна: 595 ₴